Ostali sportovi

FANATIK: Overeem posjetio taekwondo klub Marjan te najavio dolazak Tysona i Holyfielda

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 19.09.2023.
FANATIK: Overeem posjetio taekwondo klub Marjan te najavio dolazak Tysona i Holyfielda

Velika zvijezda borilačkih sportova Alistair Overeem boravio je u Splitu, točnije u taekwondo klubu Marjan. Bio je impresioniran dvoranom te najavio dolazak Mikea Tysona i Evandera Holyfielda...

Prilikom posljednjeg dolaska u Split Alistair Overeem boravio je u taekwondo klubu Marjan gdje je iskoristio priliku za oporavak krioterapijom u hladnoj kadi. Tom prigodom bio je impresioniran dvoranom na Lokvama gdje treniraju članovi kluba.

"Oduševljen sam dvoranom i teretanom taekwondo kluba Marjan i moram priznati da nisam još vidio da jedan taekwondo klub ima ovakve vrhunske uvjete. Iskoristio sam i sam priliku za kupanje u ledenoj kadi jer je svim sportašima ovakav oporavak u ledu prijeko potreban. Ovakvim uvjetima postavili ste Split na svjetsku kartu i sigurno mogu reći da ste sportska prijestolnica Hrvatske. Split je grad sportaša i grad vrhunskih sportskih trenera" dodao je Overeem koji je otkrio da sljedeće godine, u suradnji s Hrvojem Znaorom, u Split dovodi Mike Tysona i Evenadera Holyfielda, ali da će više o tome objaviti naknadno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!