Nogomet

Poljski sudac dijelit će pravdu Dinamu i Astani

Petar Jenjić • utorak, 19.09.2023.
Poljski sudac dijelit će pravdu Dinamu i Astani
Foto: Kristijan Komarica

Utakmicu Dinama i Astane, koja je na rasporedu u četvrtak, sudit će poljski sudac Pawel Raczkowski koji je već jednom dijelio pravdu na Maksimiru. Ove sezone sudio je pet utakmica poljskog prvenstva...

Nogometaši Dinama u četvrtak će igrati svoju prvu utakmicu u Konferencijskoj ligi. Protivnik će biti Astana koju su Modri izbacili u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Igraj na Dinamo - Astana na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dvoboj se igra od 21 sat, a sudit će ga sudac iz Poljske Pawel Raczkowski koji već ima povijest suđenja na Maksimiru. Bilo je to prije četiri godine u susretu trećeg pretkola protiv Ferencvaroša.

Taj susret, kojeg je sudio sada 40-godišnjak, završio je rezultatom 1:1, a Mađari su postigli dvojben pogodak. Dino Perić očistio je loptu s gol linije nakon udarca Davida Sigera, a suci su smatrali da je prešla cijelim obujmom i priznala gol.

S obzirom na to da je Dinamo u uzvratu slavio s 4:0, nitko se previše nije žalio na to. Ove sezone sudio je pet utakmica poljske prve lige i jednu utakmicu druge lige.

Pomoćnici će mu biti Radoslaw Siejka i Adam Kupsik, četvrti je sudac Damian Kos, dok su u VAR sobi Tomasz Kwiatowski i Krzysztof Jakubik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!