Liga prvaka, skupina F, 1. kolo, 19.09.2023, 18:45 h
Milan
Milan 0:0 Newcastle
Newcastle

Newcastle izdržao na San Siru i odnio vrijedan bod

Branimir Korać • utorak, 19.09.2023.
Newcastle izdržao na San Siru i odnio vrijedan bod
Foto: EPA

Na otvaranju skupine F Lige prvaka Milan je ugostio Newcastle, a susret je okončan bez pogodaka. Milan je bio bolji, no njegovi napadači nisu bili precizni...

Newcastle je pokazao koliko je tvrd i neugodan protivnik i zašto je bio najnepoželjniji izbornik iz četvrtog pota u ždrijebu skupina Lige prvaka. Daleko je to od najboljeg nastupa Newcastlea, ali je uspio sačuvati mrežu i izdržati nalete Milana.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kod gostiju se osjetila neka nervoza, vidjelo se da je tu dosta igrača koji nisu osjetili igranje Lige prvaka, no unatoč tome Milan nije uspio pronaći put do mreže iako je imao itekako dovoljno prilika.

Domaćin je dosta promašivao, njegovi igrači su puno komplicirali i u konačnici su mogli biti i kažnjeni, ali niti Newcastle nije uspio napraviti nešto više prema naprijed.

Posebno u prvom poluvremenu Milan je bio bolji protivnik, imao je nekoliko odličnih situacija, ali posebno Giroud nije bio precizan.

U drugom dijelu nastavilo se u istom ritmu, ali i dalje igrači Milana nisu pronalazili ključ za mrežu Popea koji je skupio čak osam obrana.

Ostalo je 0:0, a da stvar bude još lošija za Stefana Piolija, u drugom dijelu ostao je i bez prvog vratara Mikea Maignana koji je morao napustiti igru zbog ozljede.

Liga prvaka skupina F, prvo kolo:
Milan - Newcastle 0:0

FOTO: Matteo Bazzi/EPA

Liga prvaka, skupina F

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Milan0:0Newcastle
PSG2:0Borussia D.
1Borussia D. 67:4+311
2PSG 69:8+18
3Milan 65:8-38
4Newcastle 66:7-15

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!