Košarka

Povratnik u Vrijednosnice Osijek potpisao na tri godine

Petar Jenjić • četvrtak, 21.09.2023.
Povratnik u Vrijednosnice Osijek potpisao na tri godine

Vrijednosnice Osijek na svojim su službenim stranicama objavili vijest o dolasku Lukasa Šuvaka. 23-godišnji krilni centar potpisao je ugovor na tri godine...

Uoči početka nove sezone i borbe za povratak u HT Premijer ligu, Vrijednosnice Osijek dovele su još jednog igrača, a radi se o rođenom Slavoncu.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Lukas Šuvak novi je član kluba za koji je potpisao na tri godine. Rođen je 2000. godine, a s 201 centimetrom visine igra na poziciji krilnog centra.

Košarkom se počeo baviti u Vrijednosnicama OS Darda, a s 14 godina s roditeljima seli u Zagreb i priključuje se treninzima u KK Rudeš. U sezoni 2021./22. prelazi u Samobor, dok je prošlu sezonu igrao u Italiji četvrtu ligu, prvi dio za Olympia Mosciano, a drugi za Amatori Pescara.

"Nakon sezone provedene u Italiji, kao rođeni Slavonac, radujem se svom povratku u Vrijednosnice. U ovom sam odlično organiziranom klubu napravio svoje prve košarkaške korake i nadam se da ću sada dati svoj doprinos za povratak u Premijer ligu. I Osijek i Slavonija to zaslužuju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!