Rukomet

Obrvan uoči Bjelovara: 'Moramo biti oprezni, vidjeli smo da su iznenađenja itekako moguća'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.09.2023.
Obrvan uoči Bjelovara: 'Moramo biti oprezni, vidjeli smo da su iznenađenja itekako moguća'

Rukometašice Podravke Vegete sutra s početkom u 19 sati gostuju u Bjelovaru. I u ovom susretu Koprivničanke idu po pobjedu, a trener Ivica Obrvan poručuje kako nema opuštanja...

Treće kolo 1. HRLŽ za Podravku donosi gostovanje kod Bjelovara i još jedan susret u koji ulazi u statusu favorita. U prošlom kolu Lokomotiva je porazom u Osijeku upisala veliki kiks i Podravka od rane faze sezone ima dobri situaciju.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Prošla sezona je pokazala da su u hrvatskoj ligi moguća iznenađenja kao što je bila pobjeda Dugog Sela u Koprivnici, a u ovoj je sezoni Osijek to potvrdio pobjedom protiv favorizirane. Radimo na tome da ukažemo curama da nema opuštanja, bez obzira na razliku u kvaliteti te da maksimalnim angažmanom ulazimo u svaku utakmicu, pogotovo u gostujuće koje su ipak teže. Vjerujem da ćemo biti dovoljno spremni uz kvalitetu koju posjedujemo i u trećem kolu nastaviti u pobjedničkom ritmu da bi spremni dočekali četvrto kolo kada nam dolazi derbi s Lokomotivom", kaže Ivica Obrvan za Podravkinu službenu stranicu.

Pobjedu u Bjelovaru očekuje i Hannah Vuljak, no ne očekuje lagan susret.

"Idemo korak po korak, idemo na gostovanje Bjelovaru koji je jako dobra ekipa i ima dosta kvalitetnih i iskusnih igračica te je uvijek u gornjem dijelu tablice. Vjerujemo da će biti teško, ali probat ćemo ispoštovati dogovor i odigrati onako kako trener traži."

Susret u Bjelovaru na rasporedu je sutra od 19 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!