Nogomet

Capan će nakon pobjede Širokog protiv Sarajeva propustiti iduću utakmicu zbog bizarnog kartona

Krešimir Milić • subota, 23.09.2023.
Capan će nakon pobjede Širokog protiv Sarajeva propustiti iduću utakmicu zbog bizarnog kartona
Foto: Krešimir Milić

Imao je sudac Gigović i u prošlosti kontroverznih odluka i propusta, tako je i ova pod povećalom. Mladom veznjaku Hajduka na posudbi u Širokom Brijegu dao žuti karton nakon utakmice protiv Sarajeva koji mu je akumulirani treći i propušta utakmicu protiv Borca…

Veliko slavlje ostvarili su nogometaši Širokog Brijega pod vodstvom Marijana Budimira protiv Sarajeva. Slavili su s 1:0 čime su zasjeli na vrh ljestvice, a derbi je obilježila i sudačka kontroverza.

Igraj na utakmice SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Svjetla pozornice kontroverznom odlukom na sebe je ponovno preusmjerio sudac Miloš Gigović, čiji su se propusti u korist Borca iz Banja Luke više puta preispitivali. Odluka koju je donio nakon susreta Širokog Brijega i Sarajeva mogla bi se među pukom gledati u tom smjeru.

Naime, Široki igra iduće kolo protiv Borca, ali bit će uskraćen u sastavu za jednog od najboljih igrača Marka Capana. Kako javljaju mediji u Bosni i Hercegovini, nakon posljednjeg sučevog zvižduka Capan je skinuo dres i poklonio ga sakupljaču lopti, a taj potez je sudac iz Bosanske Gradiške odlučio kazniti žutim kartonom.

To je ukupno treći žuti, tj. akumulirani, za Capana koji će zbog toga propustiti ogled protiv Borca u idućem kolu. Zaostala utakmica 1. kola između Širokog i Borca igra se u srijedu od 18:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!