Ostali sportovi

Prpić se vraća s pet medalja s Prvenstva Balkana, Kenđel osvojio srebro, a Gašparin broncu

Sportnet, Krešimir Milić • subota, 23.09.2023.
Prpić se vraća s pet medalja s Prvenstva Balkana, Kenđel osvojio srebro, a Gašparin broncu

Prpić je danas postala dvostruka prvakinja i viceprvakinja Balkana. Hrvatska je nakon jučerašnjeg srebra Mile Prpić (GK Vita) u višeboju danas u Istanbulu imala 9 pojedinačnih finala u kojima smo osvojili čak 6 medalja…

Mila Prpić osvojila je po dva zlata i dva srebra posljednjeg dana 2. Prvenstva Balkana, Marko Kenđel je srebrni, a Mia Gašparin brončana. Hrvatska je nakon jučerašnjeg srebra Mile Prpić (GK Vita) u višeboju danas u Istanbulu imala 9 pojedinačnih finala u kojima smo osvojili čak 6 medalja.

Naša najbolja juniorska reprezentativka, Riječanka Mila Prpić prvakinja je Balkana na preskoku (12.850) i gredi (12.000), srebrna na dvovisinskim ručama (11.567) i parteru (12.200) te iz Turske odlazi u Hrvatsku s čak 5 medalja.

Mia Gašparin (GK Dubrava) koja je inače mlađa juniorka u apsolutnom finalu dvovisinskih ruča osvojila je brončanu medalju (11.233), dok je u finalu grede bila 8. (8.433).

Naš juniorski reprezentativac Marko Kenđel (GK Petrinja) viceprvak je Balkana na konju s hvataljkama (12.867), a u ovom finalu imali smo i Tomislava Pavića (GK Salto Zadar) koji je bio 8. (7.400). Kenđel je nastupio i u finalu ruča koje je završio na 5. mjestu 12.100).

Foto: HGS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!