Nogomet

Vranjković uoči Dugog Sela: 'Kup utakmice protiv niželigaša je uvijek nezgodno igrati'

Branimir Korać • utorak, 26.09.2023.
Vranjković uoči Dugog Sela: 'Kup utakmice protiv niželigaša je uvijek nezgodno igrati'
Foto: Pixsell

Danas i sutra na rasporedu su utakmice prvog kola SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a Lokomotiva će gostovati kod Dugog Sela, člana trećeg ranga hrvatskog nogometa...

Lokomotiva kao prvoligaš nema pravo na kiks, mora pobjednički proći kroz Dugo Selo i izboriti nastup u trećem kolu. No, takve utakmice znaju nositi zamku.

Igraj na utakmice SuperSport Hrvatskog kupa na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Kup utakmice protiv niželigaša je uvijek nezgodno igrati. Pogotovo na njihovom terenu. Sigurno da će i oni ići na pobjedu, bit će to vrlo zahtjevna utakmica", kaže Marko Vranjković.

Vranjković poznaje neke od igrača Dugog Sela.

Dugo Selo, iako trećeligaš, ima kvalitetne igrače. S Darojkovićem sam trenirao u Lokomotivinim mlađim kategorijama, nismo u kontaktu, ali iz osobnog iskustva znam da je kvalitetan i opasan igrač."

Iako je raspored zgusnut, Vranjkoviću veliki broj utakmica ne predstavlja problem.

"Tri utakmice u osam dana nije lako igrati, pojavljuje se i određeni umor, no odlično treniramo i u odličnoj smo formi tako da nam taj ritam ne predstavlja problem, dapače, mislim da je svakom igraču draže kad se utakmice češće igraju. U svakom slučaju očekujem zahtjevnu i tvrdu utakmicu, neće biti jednostavno, ali isto tako očekujem i našu pobjedu i prolaz u osminu finala."

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!