Košarka

ESPN: Toronto Raptorsi favoriti za dovođenje Damiana Lillarda

Petar Jenjić • utorak, 26.09.2023.
ESPN: Toronto Raptorsi favoriti za dovođenje Damiana Lillarda
Foto: EPA

Prema pisanju ESPN-a, Toronto Raptorsi su u ovom trenutku franšiza koja je najbliža dovođenju Damiana Lillarda. Uključene su i mnoge druge ekipe, a cijela situacija mogla bi biti riješena u prvim danima listopada...

Toronto Raptorsi ovog tjedna ulaze kao favoriti za razmjenu Damiana Lillarda iz Portland Trail Blazersa, objavio je ESPN prema riječima dvojice visokih NBA dužnosnika.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iako su odrađeni razgovori s Blazersima, nijedan dogovor još uvijek nije neminovan. Što će se promijeniti i hoće li se išta promijeniti po tom pitanju, još uvijek nije jasno.

Lillard je još 1. srpnja zatražio razmjenu, uz želju da to bude Miami Heat, međutim, i tri mjeseca nakon što je sve postalo javno, još nikakvih razgovora tih franšiza nije bilo.

Očekuje se da bi mogao biti razmijenjen prije Media Daya koji je na rasporedu 2. listopada za većnu ekipa, uključujući Blazerse, Heat i Raptorse. Treninzi počinju dan kasnije.

Miami je prvotno ponudio paket u kojemk bi bio Tyler Herro i dva izbora prve runde. Raptorsi bi mogli ponuditi Pascala Siakama, Scottie Barnesa, O.G. Anunobyja i Gradeyja Dicka.

Interes su pokazali još: Milaukee Bucksi, Boston Celticsi, Philadelphia 76ersi i Chicago Bullsi.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!