Nogomet

Carević: 'Sigurno nam je veliki motiv potencijalni dvoboj protiv prvoligaša'

Mihaela Bradovski • utorak, 26.09.2023.
Carević: 'Sigurno nam je veliki motiv potencijalni dvoboj protiv prvoligaša'
Foto: Pixsell

Među brojnim dvobojima prvog kola SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koji su na rasporedu u srijedu, jedan od zanimljivijih mogao bi biti onaj između Radnika iz Križevaca i Šibenika...

Nogometaši Šibenika u prvom kolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa gostuju u Križevcima kod Radnika. Očekuju neugodnu utakmicu protiv momčadi koja je jako dobro otvorila sezonu u SuperSport Drugoj ligi.

Igraj na utakmice SuperSport HNK-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mario Carević svjestan je kako je pred njegovim igračima vrlo neugodan protivnik.

"Znamo da imaju nekoliko bivših prvoligaških i drugoligaških igrača, drugi su u ligi koja kvalitetom nije daleko od naše i morat ćemo odigrati na visokoj razini ako želimo proći dalje. Prolaz nam donosi Goricu ili Zagorec, a sigurno nam je veliki motiv potencijalni dvoboj protiv prvoligaša. No, prvo trebamo preskočiti Radnik", ističe Carević.

Carević je pohvalio mladog vratara Luigija Miševića koji bi mogao dobiti priliku sutra na vratima. Međutim neće promjene raditi na silu i tek će se odlučiti za početnu postavu.

Dvoboj u Križevcima mogao bi potrajati, ali jedanaesterci nisu bili u fokusu Šibenčana na treninzima.

"Nemamo ih što vježbati kada je trening jedno a utakmica drugo. Na treningu bi ih svi zabili", prenosi Šibenski portal izjavu Carevića.

FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!