Nogomet

Zrinjski slavio u golijadi na gostovanju u Tuzli

Krešimir Milić • srijeda, 27.09.2023.
Zrinjski slavio u golijadi na gostovanju u Tuzli
Foto: Pixsell

Nastavio se pobjednički niz Plemića koji je započeo čudesnim preokretom protiv AZ-a u Konferencijskoj ligi. Danas su upisali treću uzastopnu pobjedu…

Još se prepričava preokret Zrinjskog protiv nizozemskog AZ-a iz 0:3 u 4:3, a ta utakmica bila je kraj loše forme Mostaraca. Prije utakmice protiv AZ-a nanizali su remi i dva poraza, a nakon AZ-a nastavili su s pobjedama.

Igraj na nogometne utakmicena SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvo su u utakmici 8. kola slavili na domaćem terenu u Mostaru protiv Željezničara 2:1, a danas su u zaostalom susretu 2. kola Premijer lige BiH na gostovanju kod Tuzla Cityja slavili s 4:2.

Povela je momčad Krunoslava Rendulića nakon kombinacije dva igrača iz Dinamove škole. Luka Lukanić je asistirao, a Mario Ćuže je zabio za vodstvo u 25. minuti. Domaći su došli do izjednačenja početkom drugog dijela kad je Slobodan Jakovljević poslao loptu u svoju mrežu za 1:1, ali Plemići vraćaju vodstvo u 67. minuti.

Mario Tičinović asistirao je Nemanji Bilbiji za 2:1, a samo četiri minute kasnije Ćuže se upisao u asistente kad je dodao Tariku Ramiću za zgoditak kojim je Zrinjski poveo 3:1. Domaći su uspjeli smanjiti golom Đorđa Pantelića u 74. minuti, a konačan rezultat postavlja bivši napadač Hajduka Tomislav Kiš u 80. minuti na asistenciju Ćuže.

Zrinjski je trenutno peta momčad u prvenstvu s 12 bodova nakon šest odigranih utakmica. Tuzla City je na 11. mjestu sa šest bodova.

FOTO: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!