Nogomet

Inter Miami bez Lea Messija poražen u finalu US Open Cupa

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 28.09.2023.
Inter Miami bez Lea Messija poražen u finalu US Open Cupa
Foto: EPA

Houston Dynamo osvojio je svoj drugi US Open Cup u svojoj povijesti. Noćas je u finalnom dvoboju s 2:1 bio bolji od Inter Miamija za koji nije igrao Lionel Messi...

U finalnom susretu US Open Cupa nogometaši Houstona su rezultatom 2:1 bili bolji od Inter Miamija za koji nije zaigrao ozlijeđeni Lionel Messi.

Igraj na utakmice MLS-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Igrači Houstona napravili su velik korak prema osvajanju ovog trofeja već prvom poluvremenu nakon kojeg su imali vodstvo 2:0 te bili na korak do prvog trofeja od 2018. godine kada su slavili u istom natjecanju.

U 24. minuti Griffin Dorsey je postigao prvi pogodak, dok je u 33. minuti Amine Bassi realizirao jedanaesterac za klub iz Teksasa koji je potpuno dominirao tijekom prvog dijela.

U 92. minuti Josef Martinez je postigao počasni pogodak za Inter. Miami je tek uspio smanjiti, ali ne i ugroziti pobjedu suparnika. Rezultat se više nije promijenio.

Houston je, podsjetimo, time osvojio svoj drugi US Open kup trofej u povijesti, dok osim ozlijeđenog Messija, za Inter Miami nije igrao ni Španjolac Jordi Alba.

US Open Cup, finale:
Houston Dynamo - Inter Miami 2:1

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!