Košarka

Serdarušić: 'Bosco je mlada momčad kojoj neće nedostajati motiva, ali mi želimo pobjedu'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 28.09.2023.
Serdarušić: 'Bosco je mlada momčad kojoj neće nedostajati motiva, ali mi želimo pobjedu'
Foto: Damir Senčar/HINA

Košarkaši Cedevite Junior u petak od 19 sati otvaraju novu sezonu domaćim susretom protiv Bosca. U ovaj susret ulazi kao favorit, ali ne očekuje lagan posao...

Vrijeme je za prvi ispit u novoj sezoni za košarkaše Cedevite Junior. Trener Damir Mulaomerović respektira protivnika, ali ne bježi od uloge favorita.

Igraj na Cedevita Junior - Bosco na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ne znamo hoćemo li moći sutra računati na Ivana Karačića koji je dobio neku lakšu ozljedu tako da je njegov nastup upitan. Ostali igrači mislim da su spremni za sutrašnji dvoboj, nama je cilj da dobro otvorimo novu sezonu. Svakako moramo imati respekt i poštovanje prema ekipi Bosca bez obzira u kojem sastavu će igrati. Mi gledamo samo sebe, želimo otvoriti prvenstvo s pobjedom i želimo izgledati što bolje na parketu. Naravno, ako bude prilike želim dati mladim igračima što veću minutažu", poručio je za klupsku stranicu.

Renato Serdarušić svjestan je da će protivnik biti posebno motiviran, ali motiva ne nedostaje niti Cedeviti Junior koja želi pobjedom ući u sezonu.

"Mi smo relativno nova grupa momaka, dobro smo radili u pripremnom periodu. Konačno počinje sezona, mislim da smo se svi zaželjeli prave košarke. Za ovu utakmicu smo se dobro spremili, svakako moramo biti na visokom energetskom nivou i moramo se držati svih dogovora iz svlačionice. Bosco je mlada ekipa, sigurno da će biti motivirani da otvore sezonu s pobjedom, ali mi ćemo dati sve od sebe da budemo mi ti koji će upisati dva boda," istaknuo je Serdarušić.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!