Košarka

Jusup: 'Zadovoljan sam samo pobjedom, prekratki su nam bili ti periodi kvalitetne igre'

Branimir Korać • petak, 29.09.2023.
Jusup: 'Zadovoljan sam samo pobjedom, prekratki su nam bili ti periodi kvalitetne igre'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U prvom susretu prvog kola hrvatskog košarkaškog prvenstva Cibona je ugostila Zadar i upisala je poraz 99:81, međutim Zadrani nisu bili posebno sretni svojim nastupom...

Zadar je uvjerljivo svladao Cibonu, slavio je 99:81, ali nije oduševio. Danijel Jusup imao je dosta zamjerki za svoje igrače.

Igraj na utakmice Premijer lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Za pobjeđivanje u ABA ligi trebat ćemo puno više od ovoga, prekratki su nam bili ti periodi kvalitetne igre. U skoku smo dominirali, ali smo bili lošiji u osvojenim i izgubljenim loptama, primili smo više poena od Cibone iz kontranapada, čak 23, a mi bismo htjeli da je obratno. Zadovoljan sam s pobjedom, ali samo s pobjedom. Psihološki smo se dobro pripremili, ulaz u utakmicu je bio dobar ali intenziteti igre nisu bili kakvi bismo htjeli da budu. Lani smo bili slična momčad, ali su glad i energija bili veći. Većim smo dijelom živjeli od energije, koju sada prepoznajem samo u kraćim dijelovima i to me iskreno brine. Imam iskustva s takvim sezonama koje su došle nakon dobrih rezultata, trebat će nam malo više vremena, kako ja to vidim, da uhvatimo formu."

Da sve nije bilo idealno, svjestan je i Karlo Žganec koji je zadovoljan pobjedom, ali ne i igrom.

"Mislim da smo dobro otvorili susret, napravili razliku, igrali dobro defanzivno i u napadu imali dobra rješenja, kasnije smo nešto spustili razinu igre, dobijali su nas u tranziciji i vratili se u utakmicu. Nikad nije lako protiv Cibone, bez obzira na sastave i probleme. Treba će nam vremena da sve sjedne na svoje mjesto, zadovoljni smo pobjedom, ali smo svjesni da moramo bolje igrati."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!