Nogomet

Livaković drugu utakmicu zaredom sačuvao čistu mrežu, Fener ostao stopostotan

Krešimir Milić • petak, 29.09.2023.
Livaković drugu utakmicu zaredom sačuvao čistu mrežu, Fener ostao stopostotan
Foto: FaH

Fenerbahče je upisao još jednu pobjedu u turskom prvenstvu i trenutno su vodeći s maksimalnim brojem bodova. Hrvatski vratar završio je još jednu utakmicu bez primljenog gola…

Drugu utakmicu zaredom hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković sačuvao je čistu mrežu u dresu Fenerbahčea. U odgođenj utakmici 3. kola turskog prvenstva Fener je razbio Bašakšehir s 4:0, a Livaković je bio na vratima pobjedničke momčadi.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pitanje pobjednika bilo je riješeno praktički već u prvih 20. minuta susreta. Poveli su golom Alexandera Djikua u 5. minuti, a u 10. Leo Duarte je zabio autogol za 2:0. Sebastian Szymanski je zabio u 20. minuti za 3:0, a on je bio i strijelac za konačni rezultat 4:0 u 80. minuti.

Livakoviću je ovo bila druga uzastopna utakmica u kojoj nije primio gol. Upisao je dosad četiri nastupa za Fener i primio tri gola, sve u prva dva nastupa.

Fenerbahče je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice s maksimalnih 18 bodova, Galatasaray na drugom mjestu ima dva boda manje, a treća je Adana Demirspor s 11 bodova.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!