Nogomet

Gostujuća utakmica Ajaxa prekinuta nakon stravičnog duela poslije kojeg je vratar ostao nepomično ležati

Krešimir Milić • subota, 30.09.2023.
Gostujuća utakmica Ajaxa prekinuta nakon stravičnog duela poslije kojeg je vratar ostao nepomično ležati

Igrači su ostali u šoku nakon užasne scene. Vratar Etienne Vaessen ostao je ležati na travnjaku bez svijesti nakon sudara s Brianom Brobbeyem, a utakmica je prekinuta…

Utakmica između RKC Waalwijka i Ajaxa prekinuta je pri rezultatu 2:3 zbog užasnog trenutka koji se odvio. Naime, u 86. minuti utakmica je prekinuta zbog stravičnog duela napadača Ajaxa Briana Brobbeya te domaćeg vratara Etiennea Vaessena.

Vratar domaće momčadi ostao je ležati nepomično bez svijesti na travnjaku, a susret je trenutačno prekinut u tako ozbiljnoj situaciji.

Kako opisuje nizozemski Voetbal, u 84. minuti Brobbey je driblingom krenuo prema Vaessenu. No, napadač Ajaxa odigrao je predaleko ispred sebe, zbog čega se sudario s Vaessenom. Nekoliko igrača na terenu odmah je primijetilo da nešto nije u redu. Medicinsko osoblje i RKC-a i Ajaxa požurilo je pružiti pomoć, dok su igrači bili očito uplašeni i šokirani.

Tijekom pružanja pomoći vrataru liječnici su sve zaklonili paravanima te su igrači formirali krug oko vratara. Vaessen je pri svijesti prevezen u bolnicu na daljnje pružanje liječničke pomoći.

S obzirom na nastalu situaciju igrači nisu mogli nastaviti odigrati utakmicu, koja je i sporedna trenutno jer trenutno su misli svih usmjerene prema vratrau Vaessenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!