Nogomet

Nizozemski klub objavio dobru vijest: 'Vaessen je dobro proveo noć i oporavlja se'

Krešimir Milić • nedjelja, 01.10.2023.
Nizozemski klub objavio dobru vijest: 'Vaessen je dobro proveo noć i oporavlja se'
Foto: EPA

Dobre vijesti stižu iz Nizozemske nakon stravičnog duela nakon kojeg su liječnici reanimirali vratara Waalwijka. Iz kluba su izvijestili da se vratar oporavlja…

Nakon dramatične situacije koja se odvila u sinoćnjoj utakmici između RKC Waalwijka i Ajaxa pri rezultatu 2:3 stižu dobre vijesti iz Nizozemske. Vratar Etienne Vaenssen oporavlja se nakon stravičnog duela poslije koje su ga liječnici reanimirali na terenu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Vaessen je ostao nepomično ležati bez svijesti na travnjaku nakon duela s napadačem Ajaxa Brianom Brobbeyem. Brzo je reagirala liječnička ekipa koja ga je oživljavala na terenu , a igrači obje momčadi ostali su u šoku od kojeg nisu bili u stanju nastaviti utakmicu.

"Nakon našeg sinoćnjeg ažuriranja, možemo izvijestiti da je naš vratar Etienne Vaessen dobro proveo noć i da se nastavio oporavljati. Za Etiennea je za sada važno da se može oporaviti u miru u nadolazećim satima i danima. Stoga vas molimo da njemu i njegovoj obitelji date vremena i odmora za to. U ime svih unutar RKC Waalwijk, želimo Etienneu i svim ljudima oko njega puno snage. Nadamo se da ćemo ga uskoro ponovno vidjeti u klubu", izvijestili su iz njegovog kluba na društvenim mrežama.

Tijekom večeri direktor Frank van Mosselveld je izjavio kako se Vaessen oporavio na terenu nakon čega mu je pružena pomoć u svlačionici, a zatim je prebačen u bolnicu. Kazao je kako je vratar napravio sve pretrage i kako se čini da je s njegovim srcem sve u redu.

Foto: EPA/OLAF KRAAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!