Nogomet

Delegirani suci za 11. kolo, poznato tko će suditi Jadranski derbi

Petar Jenjić • ponedjeljak, 02.10.2023.
Delegirani suci za 11. kolo, poznato tko će suditi Jadranski derbi
Foto: Ivana Ivanović/HINA

Patrik Kolarić bit će sudac Jadranskog derbija između Rijeke i Hajduka u 11. kolu SuperSport HNL-a. Dario Bel sudit će Dinamu i Istri, a Ante Terzić dvoboj Osijeka i Rudeša...

Novo, 11. kolo SuperSport HNL-a, u petak će od 18 sati otvoriti Slaven Belupo i Varaždin. Dvoboj će suditi Jakov Titlić, pomagat će mu Jerko Crnčić i Željko Bučar, četvrti sudac je Toni Dadić, a u VAR sobi Ivan Vučković i Anto Marić.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U subotu od 16 sati Osijek će na Opus Areni ugostiti Rudeš. Ante Terzić prvi je sudac dvoboja, pomoćni suci su Goran Perica i Nikola Kečkiš, četvrti je Dario Kulušić, a VAR suci Marin Vidulin i Luka Pajić.

Od 18:30 sati na Rujevici će snage odmjeriti Rijeka i Hajduk. Jadranski derbi sudit će Patrik Kolarić, pomoćnici su Bojan Zobenica i Goran Pataki, a četvrti sudac Ante Čulina. U VAR sobi je Ante Čuljak, a pomagat će mu Kruno Šarić.

U nedjelju od 15 sati na Kranjčevićevoj igraju Lokomotiva i Gorica. Mateo Erceg prvi je sudac dvoboja, Sanja Rođak Karšić i Ivan Starčević su pomoćni suci, a četvrta sutkinja je Ivana Martinčić. U VAR sobi su Mario Zebec i Hrvoje Radić.

Kolo će od 17:15 sati zaključiti Dinamo i Istra 1961 na Maksimiru. Dario Bel prvi je sudac dvoboja, pomoćnici su Kristijan Novosel i Deni Grofelnik, a četvrti sudac Zdenko Lovrić. U VAR sobi su Duje Strukan i Alen Jakšić.

FOTO: HINA/Ivana IVANOVIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!