Nogomet

Gomilaju se problemi u Dinamu, trojica otpala za Prištinu, još trojica pod velikim upitnikom

Mihaela Bradovski • utorak, 03.10.2023.
Gomilaju se problemi u Dinamu, trojica otpala za Prištinu, još trojica pod velikim upitnikom
Foto: Pixsell

Dinamo u četvrtak u sklopu drugog kola Konferencijske lige gostuje u Prištini kod Ballkanija. Uoči tog susreta značajno se zakomplicirala situacija s nekolicinom igrača i definitivno će biti oslabljen...

Iako je Ballkani ovog ljeta ostao bez svog najboljeg napadača i igrača Albiona Rrahmanija koji je preselio u Rumunjsku u redove Rapida iz Bukurešta, hrvatskog prvaka u Prištini ne očekuje lagan posao.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Situacija se dodatno zakomplicirala ozljedama koje stvaraju dodatne probleme Sergeju Jakiroviću i teško je za očekivati da će s ikim riskirati, posebno nakon ozljede Brune Petkovića koji očito nije bio na Poljudu 100 posto zaliječen.

Petković je definitivno otpao za Ballkani, a u konkurenciji neće biti niti Stefan Ristovski i Dario Špikić koji bi trebali dobiti priliku tijekom reprezentativne stanke za potpuni oporavak.

Kako pišu Sportske novosti tu nije kraj problemima. Robert Ljubičić zaradio je virozu i upitno je hoće li biti spreman, a pojavio se problem i s Martinom Baturinom i Josipom Drmićem koji su zaradili udarac u koljeno.

To dodatno smanjuje kadar i manevarski prostor za Jakirovića te ostaje pitanje s kojim će kadrom Dinamo uopće ući u taj susret.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!