Košarka

Zadrani u drugom kolu protiv Šibenke: 'Prošle sezone izgubili smo na Baldekinu, neće nam biti lagano'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.10.2023.
Zadrani u drugom kolu protiv Šibenke: 'Prošle sezone izgubili smo na Baldekinu, neće nam biti lagano'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Drugo kolo hrvatskog prvenstva Zadru donosi gostovanje na Baldekinu. Tamo dolazi u statusu favorita, ali i s dosta opreza...

Košarkaši Zadra sutra s početkom u 18 sati igraju susret drugog kola domačeg prvenstva, a protivnik je Šibenka. Danijel Jusup pogledao je susret prvog kola između Splita i Šibenke te upoznao sljedećeg protivnika.

Igraj na Šibenka - Zadar na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Pogledao sam dio utakmice koju su u prvom kolu igrali sa Splitom. Koliko sam uspio vidjeti dosta su agresivni, agilni, brzi, a to su pokazali i na pripremnom turniru u Zadru, kada smo ih dobili tek u produžetku. Prošle godine smo u Šibeniku izgubili tako da ne očekujem laganu utakmicu. Naši momci moraju biti motivirani, koncentrirani i trebaju dati ono što inače daju", istaknuo je Jusup, a prenosi klupska stranica.

U tom susretu Zadar će biti jači za Adema Mekića koji je propustio ulazak u sezonu.

"Adem Mekić se vratio treninzima pa ćemo moći na njega računati, Luka Božić je prošao virozu koja ga je malo iscrpila ali i on se vraća u normalno stanje, kao i Dario Drežnjak koji nije trenirao zbog zadnje lože. Mislim da ćemo biti u zadovoljavajućem stanju i spremni za zahtjeve utakmice u Šibeniku."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!