Ostali sportovi

Hrvatski kuglački klubovi uspješni u kvalifikacijama međunarodnih kupova

Sportnet, Branimir Korać • petak, 06.10.2023.
Hrvatski kuglački klubovi uspješni u kvalifikacijama međunarodnih kupova
Foto: Pixsell

Ovog tjedna najbolji kuglački klubovi natjecali su se kroz kvalifikacije u međunarodnim kupovima i to Svjetskom u Apatinu, Europskom u Brčkom i NBC kupu u Slavonskom Brodu. Hrvatska je imala svoje predstavnike na svim kupovima, a šest od osam hrvatskih klubova izborilo je ulazak među najbolje četiri ekipe koje dalje razigravaju za finale...

Na Svjetskom kupu u Apatinu kod žena nastupila je ekipa KK Mlaka koja je u kvalifikacijama zauzela treće mjesto, a kod muškaraca KK Zaprešić koji je ušao na Final four kao četvrtoplasirana ekipa. Utakmica za finale KK Slovan Rosice - KK Mlaka na rasporedu je danas u 12 sati, a utakmica SKV Rot Weiss Zerbst – KK Zaprešić na rasporedu je u 16 sati.

Na Europskom kupu u Brčkom KK Kustošija kod žena svoje natjecanje je završila na sedmom mjestu, dok su kuglači KK Mertojak Final four izborili kao drugoplasirana ekipa kvalifikacija. Utakmica za finale KK Mertojak – Zalaegerszegi TK na rasporedu je danas u 14:30 sati.

U Slavonskom Brodu na NBC kupu obje ženske ekipe ŽKK Istra i KK Zagreb ušle su u najboljih četiri, a kod muškaraca kuglači KK Zadar na Final four ušli su kao prvoplasirana ekipa. Ekipa KŠK Grmoščica natjecanje je završila na petom mjestu. Utakmica za finale ŽKK Istra - KK Zagreb na rasporedu je u 12 sati, a KK Zadar - Investment Kozutasok KTK na redu je u 16 sati.

FOTO: Sandra Šimunović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!