Nogomet

Van Gaal odlučuje o sudbini trenera Ajaxa

Krešimir Milić • ponedjeljak, 09.10.2023.
Van Gaal odlučuje o sudbini trenera Ajaxa
Foto: EPA

Legendarni Nizozemac drži sudbinu trenera nakon katastrofalnog starta sezone. Ako Steijn ne uvjeri Van Gaala u narednim razgovorima u svoj ostanak doći će do promjene na klupi Ajaxa…

Niz loših rezultata Ajaxa doveo je do toga da se raspravlja i o sudbini trenera Mauricea Steijna, a o njoj odlučuje legendarni Louis van Gaal koji je ušao u klub nedavno kao savjetnik nadzornom odboru. U narednim danima će razgovarati spomenuti dvojac, a kako piše De Telegraaf, taj razgovor se smatra ispitom za Steijna.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Van Gaal je već razgovarao s ljudima u klubu od privremenog generalnog direktora Jana van Halsta do sportskog direktora Mauritsa Hendriksa, a na koncu će on odlučiti sudbinu trenera. Prema nizozemskim medijima, legendarni trener će odrediti koliko će još utakmica Steijn, te hoće li uopće, dobiti prilike čak i nakon katastrofalnog starta sezone.

Van Gaal nakon ovakvih rezultata neće voditi prijateljski razgovor sa Steijnom već će s njim preispitati sve odluke, treninge, igru i ostale važne stvari. Nakon toga će formirati mišljenje, a ako se stavovi Van Gaala i Steijna ne poklope, potonji će biti bivši navode nizozemski mediji.

Nakon najgoreg starta u povijesti kluba sudbina trenera Josipa Šutala, Borne Sose i Jakova Medića ovisi o legendarnom Nizozemcu.

EPA/Rungroj Yongrit

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!