Košarka

Zubac upisao četiri poena i skok za pet minuta igre na pripremama protiv Šamanića

Krešimir Milić • srijeda, 11.10.2023.
Zubac upisao četiri poena i skok za pet minuta igre na pripremama protiv Šamanića
Foto: EPA

Hrvatski centar nije dobio veliku minutažu na drugoj pripremnoj utakmici protiv Utah Jazza za koji je nastupio Luka Šamanić. LA Clippersi su slavili u drugom pripremnom susretu…

Drugi pripremni susret za nadolazeću sezonu odigrali su međusobno Los Angeles Clippers i Utah Jazz na neutralnom terenu. U prvom je Utah slavila u Honoluluu, a u drugom je do pobjede stigao LA u Seattleu.

Igraj na košarkake utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

LA Clippersi su slavili 103:98 u pripremnom dvoboju u kojem su većinu susreta bili bolji, a manji pad su imali samo u trećoj četvrtini. U trećoj četvrtini je Utah smanjila prednost Clippersa od 19 poena na tri, ali nisu uspjeli doći do preokreta.

Talen Horton-Tucker bio je najučinkovitiji u redovima poražene momčadi s 24 poena, četiri skoka i sedam asistencija, a pridružio mu se Lauri Markkanen sa 16 poena i osam skokova. Devet minuta na terenu proveo je hrvatski košarkaš Luka Šamanić, a za to vrijeme je upisao 3 skoka i jednu asistenciju

Kod Clippersa najefikasniji je bio Kawhi Leonard sa 16 poena, dva skoka i jednom asistencijom, a poen manje imao je Amir Coffey te tri skoka i dvije asistencije. Pet minuta i sedam sekundi u ovom susretu dobio je Ivica Zubac, a za to vrijeme ubacio je četiri koša i upisao skok. Za Clipperse su lošu partiju pružili Russel Westbrook i Paul George. Potonji je za 20 minuta na terenu postigao tek tri poena, dok Westbrook nije nijedan.

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!