Zimski sportovi

Borna Rendulić preselio iz Sočija u drugi KHL klub

Petar Jenjić • srijeda, 11.10.2023.
Borna Rendulić preselio iz Sočija u drugi KHL klub
Foto: FaH

Hrvatski hokejaš na ledu Borna Rendulić karijeru će nastaviti u redovima SKA iz Sankt Peterburga. U klub stiže iz Sočija za koji je odlično otvorio ovu sezonu...

SKA iz Sankt Peterburga objavio je na svojim društvenim mrežama da je novi igrač kluba hrvatski hokejaš Borna Rendulić. Radi se o trampi, a u Rendulićev dojučerašnji klub, Soči, otišao je Marat Husnutdinov.

Igraj na utakmice KHL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U trenutnoj sezoni KHL-a, hrvatski je hokejaš najbolji strijelac Sočija, a nakon 16 odigranih utakmica upisao je devet golova i šest asistencija. Nešto prije prelaska u SKA, postigao je hat-trick u pobjedi protiv Nižnji Novgoroda 5:2, njegov prvi otkako je u spomenutoj ligi.

Rendulić je karijeru započeo u Medveščaku, a nakon toga je boravio i u tri finska kluba: Assatu, HPK-u i Lahti Pelicansima, njemačkom Adler Mannheimu, Švedskom Orebrou i ruskom Vitjazu. Igrao je i u NHL-u za Colorado Avalanche i Vancouver Canuckse te postigao i jedan pogodak u najjačoj ligi svijeta.

SKA je trenutno na sedmom mjestu Zapadne konferencije sa 16 osvojenih bodova iz 15 utakmica. Do sada je dva puta osvojio naslov u KHL-u.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!