Rukomet

Brkić: 'Pokazale smo veću kvalitetu; Zadravec: 'Odigrale smo agresivnu i pokretljivu obranu

Petar Jenjić • nedjelja, 15.10.2023.
Brkić: 'Pokazale smo veću kvalitetu; Zadravec: 'Odigrale smo agresivnu i pokretljivu obranu
Foto: Pixsell

Hrvatske reprezentativke Mia Brkić i Nikolina Zadravec prokomentirale su pobjedu protiv Bosne i Hercegovine. Protivnice su pružile dobar otpor, no Hrvatska je pokazala kvalitetu više...

Hrvatske rukometašice sinoć su svladale reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Pobjedu je prokomentirala i igračica Mia Brkić.

Igraj na rukometne mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Osjećam se super, sretna sam što smo opravdali poziciju favorita i donijeli pobjedu u obje utakmice. Atmosfera je ovdje bila odlična i ugodno mi je igrati u takvoj atmosferi. Protivnice su pružile dobar otpor, ali smo opravdali i pokazali veću kvalitetu i sve je završilo dobro. Trema je prisutna jer je čast igrati za reprezentaciju, uvijek se igra za srcem, ali dobro je završila, tako da sam zadovoljna. Atmosfera u ekipi je super, stvarno se odlično osjećam."

Dobra obrana i laki golovi bili su presudni za pobjedu, kaže Nikolina Zadravec.

"Čestitam svojim curama na pobjedi i BiH na pruženom otporu, bilo je lijepo igrati u ovakvoj atmosferi. Što se tiče utakmice, odigrale smo agresivnu i pokretljivu obranu, zabile lake golove. Čekamo utakmicu s Rumunjskom i tamo ćemo se "potući" za prvo mjesto."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!