Košarka

Šamaniću mala minutaža u pobjedi Jazza protiv Novozelanđana

Branimir Korać • utorak, 17.10.2023.
Šamaniću mala minutaža u pobjedi Jazza protiv Novozelanđana
Foto: EPA

Utah Jazz odigrao je još jednu pripremnu utakmicu uoči početka nove NBA sezone. Ugostio je u Salt Lake Cityju i glatko svladao New Zealand Breakerse...

Bliži se početak nove NBA sezone, a košarkaši Utah Jazza još malo su si podigli samopouzdanje uvjerljivom domaćom pobjedom protiv New Zealand Breakersa. Susret je okončan pobjedom Jazza sa 114:94 uz nastup gotovo svih igrača koje je Jazz imao na raspolaganju.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već prva četvrtina ponudila je odgovor tko će do pobjede, Jazz ju je dobio s visokih 31:11 i u nastavku susreta nije bilo upitno tko će na kraju pobijediti.

Razlika u kvaliteti bila je osjetna iako Jazz nije igrao punom snagom i nije imao one najbolje na raspolaganju u punoj minutaži.

Priliku za nastup ponovno je dobio Luka Šamanić, odradio je osam minuta i ubacio dva poena uz tri skoka i dvije asistencije.

Najučinkovitiji kod Jazza bili su Lauri Markkanen s 15 poena i sedam skokova te s po 12 poena Jordan Clarkson i Ochaji Agbaji.

Kod Breakersa Anthony Lamb ubacio je 23 poena uz sedam skokova, a Parker Jackson-Cartwright dodao je 19 poena i šest asistencija.

NBA:
Utah Jazz - New Zealand Breakers 114:94

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!