Nogomet

Igor Bišćan novi trener saudijskog prvoligaša

Petar Jenjić • srijeda, 18.10.2023.
Igor Bišćan novi trener saudijskog prvoligaša
Foto: Kristijan Komarica

Saudijski prvoligaš Al Shabab objavio je na svojim službenim stranicama vijest o novom treneru. Naime, u momčad stiže hrvatski strateg i donedavni trener Dinama, Igor Bišćan...

Na novi angažman nije dugo morao čekati Igor Bišćan koji je postao novi trener saudijskog prvoligaša Al Shababa. Vijest je službeno objavio klub na svojim službenim stranicama.

Igraj na saudijsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dva mjeseca nakon otkaza u Dinamu, Bišćan je pronašao novi angažman i postao treći hrvatski trener koji će raditi u najvišem rangu saudijskog nogometa. Slaven Bilić trenutno je trener Al Fateha, a Igor Jovićević radi trenutno u Al Raedu.

Al Shabab smješten je u glavnom saudijskom gradu Rijadu, a nakon pet odigranih kola otpušten je nizozemski trener Marcel Keizer. Momčad ima ukupno devet bodova nakon devet kola.

Ugovor u klubu vrijedi mu do kraja sezone 2025./26., a sa sobom vodi i stručni stožer: Antu Tomića, Vedrana Naglića, Darka Stanekovića, Nikolu Buzadžića i Renata Pilipovića. Rnje u karijeri radio je u Rudešu, Olimpiji, Rijeci, U-21 Hrvatskoj i Dinamu, a ovo će mu biti prvi vaneuropski angažman u trenerskoj karijeri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani18.10.2023. u 17:47
    Oće i Šimić doć u upravu?
    Bogomdani