Nogomet

Trener Fenerbahčea hrabrio Livakovića: 'Svi imaju svoje loše periode'

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 19.10.2023.
Trener Fenerbahčea hrabrio Livakovića: 'Svi imaju svoje loše periode'
Foto: FaH

Dominik Livaković vratio se u Fenerbahče potišten i demoraliziran. Zbog toga je trener Ismail Kartal razgovarao s igračem i ponudio riječi ohrabrenja...

Trener turskog velikana Fenerbahčea Ismail Kartal pokušao je ohrabriti hrvatskog vratara Dominika Livakovića koji se vratio u Istanbul nakon što su Vatreni upisali poraze od Turske i Walesa u kvalifikacijama za EURO 2024.

Igraj na Fenerbahče - Hatayspor na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski vratar je u obje utakmica imao nekoliko sjajnih obrana, međutim njegova pogreška je donijela pobjedu Turcima u Osijeku, a nije najbolje reagirao niti kod prvog gola Walesa u Cardiffu.

Vratar Vatrenih se u Istanbul vratio potišten i demoraliziran, zbog čega je Fenerov trener održao sastanak s njim kako bi ga ohrabrio uoči nastavka turskog prvenstva.

"Svaki igrač ima svoje loše periode i trenutke, no ti si imao neke veoma važne obrane u tim utakmicama. Sada se moraš u potpunosti fokusirati i znam da ćeš to i učiniti", rekao je trener Fenera hrvatskom golmanu, prenose turski mediji.

Livaković je ovoga ljeta prešao iz Dinama i Fenerbahče i po dolasku u Tursku brani sjajno. U šest susreta u kojima je branio, Fener je ostvario svih šest pobjeda, a u četiri susreta je sačuvao svoju mrežu. Fenerbahče vodi na ljestvici s osam pobjeda i maksimalna 24 boda, dva više od drugoplasiranog Galatasaraya.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!