Košarka

Dario Šarić među najboljima u prvom predsezonskom porazu Warriorsa

Petar Jenjić • subota, 21.10.2023.
Dario Šarić među najboljima u prvom predsezonskom porazu Warriorsa

Dario Šarić odigrao je jako dobru rolu za Golden State Warriorse koji su na domaćem terenu igrali protiv San Antonio Spursa. Gosti su odnijeli pobjedu i tako im nanijeli prvi poraz u predsezoni...

Noćas je odigrana još jedna predsezonska utakmica u NBA ligi, posljednja uoči početka sezone, a u njoj su Golden State Warriorsi bili domaćini San Antonio Spursima, u Chase Centreu u San Franciscu.

Igraj na NBA ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Do svoje treće predsezonske pobjede u petoj odigranoj utakmici stigli su gosti koji su slavili rezultatom 122:117. Warriorsima je ovo prvi poraz u isto tako petom odigranom dvoboju uoči početka regularnog dijela sezone.

Gostujuća momčad prvu je četvrtinu zaključila s vodstvom od 44:35, a sve do zadnjih 11 sekundi, Warriorsi nisu uspjeli doći na zaostatak od jednog posjeda (120:117), ali bilo je prekasno zaprijetiti.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Victor Wembanyama s 19 poena i pet blokada, dok je Moses Moody s 18 koševa i osam skokova predvodio Warriorse.

U ravnomjerno raspoređenoj minutaži Dario Šarić iskoristio je dobro svoje vrijeme na parketu i za nešto više od 21 minute dodao 17 poena (4/4 za dva, 2/4 za tricu, slobodna bacanja 3/4), dva skoka i dvije asistencije.

NBA predsezona:
Golden State Warriors - San Antonio Spurs 117:122

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!