Tenis

Borna Gojo saznao protivnika na startu jakog dvoranskog turnira u Beču

Branimir Korać, HINA • subota, 21.10.2023.
Borna Gojo saznao protivnika na startu jakog dvoranskog turnira u Beču
Foto: Mario Strmotić/HINA

Borna Gojo igrat će u glavnom ždrijebu jakog turnira u Beču, a prvi protivnik, nadamo se ne i posljednji, bit će mu Aslan Karacev...

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Gojo (ATP - 76.) za suparnika u prvom kolu ATP 500 turnira u Beču dobio je Rusa Aslana Karaceva (ATP - 50.) koji je u subotu izborio mjesto u finalu ATP turnira u Tokiju.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Stoga je prilično izvjesno da će Gojo i Karacev svoj meč prvog kola odigrati u srijedu. Bit će to njihov prvi međusobni dvoboj u glavnom ždrijebu na ATP Touru. Prije četiri godine su se sastali u kvalifikacijama ATP turnira u Lyonu, na zemljanoj podlozi, a Gojo je pobijedio u tri seta.

Prvi nositelj bečkog turnira je Rus Danil Medvjedev (ATP - 3.) koji će u prvom kolu igrati protiv Francuza Arthura Filsa, polufinalista ovotjednog turnira u Antwerpenu. Drugi nositelj je Talijan Jannik Sinner (ATP - 4.), a njegov će prvi suparnik biti Amerikanac Ben Shelton, finalist ovotjednog turnira u Tokiju.

U subotu je u kvalifikacijama nastupio 18-godišnji Splićanin Dino Prižmić, ali ga je u prvom kolu zaustavio Španjolac Albert Ramos-Vinolas (ATP - 91.) koji je slavio sa 7:5, 7:6(3).

FOTO: Mario Strmotić/HINA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!