Nogomet

Dva gola Mancea u visokom porazu ZTE-a, Krznar startao uvjerljivom pobjedom

Branimir Korać • subota, 21.10.2023.
Dva gola Mancea u visokom porazu ZTE-a, Krznar startao uvjerljivom pobjedom
Foto: Pixsell

I ove subote Hrvati su u punom pogonu diljem Europe. I u manjim ligama bilježe nastupe, a istaknuo se Antonio Mance s dva pogotka iako je njegova momčad upisala visok poraz...

Bivši napadač Osijeka, Antonio Mance, drugo kolo zaredom postigao je dva pogotka. Nakon što je u prošlom kolu bio dvostruki strijelac u gostujućoj pobjedi kod Mezokovesda s 2:1, Mance je i u ovom kolu postigao dva pogotka, ali njegov Zalaegerszeg poražen je 5:2 kod kuće od Paksa.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gosti su poveli s 3:0 uz dva gola Windeckera i jedan Skribeka, ali prvo u 44. minuti Mance smanjuje na 1:3, a onda u sudačkoj nadoknadi prvog dijela iz kaznenog udarca pogađa za 2:3.

U drugom dijelu gosti zabijaju još dva pogotka preko Janosa Hahna i Janosa Szabe za konačnih 2:5.

Mance je odradio cijelu utakmicu.

U Sloveniji je na rasporedu 13. kolo, a Damir Krznar debitirao je na klupi Celja visokom 4:0 pobjedom u gostima kod Rogaške.

Hat-trick za Celje postigao je Edmilson dok je Lovro Bizjak dodao četvrti gol. Inače, Celje je od 24. minute igralo s igračem manje, a brojčano oslabljeno postiglo je tri gola.

Luka Bobičanec kod Celja igrao je do 82. minute, a kod Rogaške cijelu utakmicu odradili su Vice Baždarić i Antonio Majcenić, Emanuel Mihalić igrao je do 63. minute, Roko Kurtović prvo poluvrijeme nakon kojeg ga je zamijenio Petar Čuić.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!