Nogomet

Igor Bišćan debitirao na klupi Al Shababa pobjedom na novom stadionu

Branimir Korać • nedjelja, 22.10.2023.
Igor Bišćan debitirao na klupi Al Shababa pobjedom na novom stadionu
Foto: Kristijan Komarica

Odigrana su četiri susreta desetog kola saudijskog prvenstva, a Igor Bišćan u svom novom klubu krenuo je domaćom pobjedom...

Dvije momčadi u različitom momentumu sastake su se u desetom kolu saudijskog prvenstva. Al Ahli je nastavio s odličnim igrama i s 3:1 je svladao Al Wehdu koja je u padu i ima samo bod u zadnja tri kola.

Igraj na utakmice saudijskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Potpuno zaslužena pobjeda puno boljeg domaćina kojeg su do slavlja golovima predvodili Allan Saint-Maximin, Ibanez i Riyad Mahrez. Jedini pogodak za goste bio je autogol Abdulbasita Hindija.

Sjajan niz nastavio je i Al Nassr koji je bez ozlijeđenog Marcela Brozovića slavio s 2:1 protiv Damaca u čijem je sastavu Domagoj Antolić igrao do 87. minute.

Damac je vodio od završnice prvog dijela golom Georgesa Kevina N'Koudoua, ali već u prvih deset minuta drugog dijela Anderson Talisca i Cristiano Ronaldo donijeli su domaćinu preokret.

Igor Bišćan debitirao je na klupi Al Shababa na novom stadionu pobjedom protiv Al Taeea s 2:0. Pred rasprodanim tribinama Al Shabab je potpuno dominirao i slavio golovima na početku i kraju drugog poluvremena.

Habibou Diallo doveo je domaćina u vodstvo u 50. minuti, a točku na i na dodavanje Carrasca stavio je u 95. minuti Husain Al Qahtani. Marko Dugandžić kod gostiju je odradio cijelu utakmicu.

Igor Jovićević s Al Raedom pao je na posljednju poziciju porazom od dosadašnjeg fenjeraša Al Hazema 4:3. Iako je Al Raed bio opasniji i više prijetio, domaćin je izvukao pobjedu.

Saudijsko prvenstvo, deseto kolo:
Al Ahli - Al Wehda 3:1
Al Nassr - Damac 2:1
Al Shabab - Al Taee 2:0
Al Hazem - Al Raed 4:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!