Zimski sportovi

Novi problemi za Oilerse, prošlosezonski MVP prisiljen na pauzu zbog ozljede

HINA, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 23.10.2023.
Novi problemi za Oilerse, prošlosezonski MVP prisiljen na pauzu zbog ozljede
Foto: EPA

Napadač Edmonton Oilersa Connor McDavid morat će izbivati s leda jedan do dva tjedna, nakon što je u subotnjem domaćem porazu od Winnipeg Jetsa (2:3) doživio ozljedu gornjeg dijela trupa, objavila je kanadska momčad.

Najkorisniji igrač prošle sezone se tijekom treće četvrtine uhvatio za lijevu stranu tijela tijekom utrke za pločicom i do kraja dvoboja, u kojem je pobjednik odlučen u produžetku, više nije ulazio u igru.

Igraj na Minnesota Wild - Edmonton Oilers na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trener Edmontona Jay Woodcroft je nakon utakmice rekao kako se čini da se kod 26-godišnjeg hokejaša najvjerojatnije radi o ozljedi mišićnog tkiva. Ovisno o tome koliko će dugo izbivati, Edmonton bi bez svoje najveće zvijezde mogao biti čak šest utakmica.

To je posljednja u nizu loših vijesti za Oilerse koji su u prvih pet utakmica u novoj sezoni ostvarili samo jednu pobjedu.

McDavid je prošle sezone po treći put u karijeri osvojio MVP nagradu, a odigrao je punu sezonu od 82 utakmice te predvodio ligu u postignutim pogocima (64) i asistencijama (89). Ove sezone je u prvih pet utakmica imao dva pogotka i šest asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!