Nogomet

Luka Ivanušec ponovno na travnjaku, u konkurenciji možda već za susret protiv Lazija

Branimir Korać • utorak, 24.10.2023.
Luka Ivanušec ponovno na travnjaku, u konkurenciji možda već za susret protiv Lazija
Foto: EPA

Luka Ivanušec oporavio se od neugodne ozljede zbog koje je propustio i reprezentativne oglede protiv Turske i Walesa. Bit će možda i u konkurenciji za sutrašnji ogled između Feyenoorda i Lazija...

Od dvoboja protiv Celtica 19. rujna, prije više od mjesec dana, Luka Ivanušec bio je van stroja, u završnici tog dvoboja zaradio je neugodnu ozljedu gležnja i morao je na pauzu.

Igraj na Feyenoord - Lazio na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U konačnici ozljeda ipak nije bila tako teška kao što se predviđalo i Ivanušec je danas odradio prvi trening s ostatkom momčadi i polako se vraća.

Feyenoord sutra igra protiv Lazija u trećem kolu grupne faze Lige prvaka, a postoji mogućnost da će Ivanušec već u tom dvoboju biti u konkurenciji.

"Nedostaje nam nekoliko važnih igrača. Ivanušec je danas odradio trening i moguće je da će se naći u konkurenciji za nastup, ali ne od prve minute", poručio je trener Feyenoorda Arne Slot.

Ivanušecov povratak već u trening i na klupu odlična je vijest i za Zlatka Dalića, do dvoboja protiv Latvije i Armenije trebao bi imati već nešto minuta u nogama te se u boljem stanju pojaviti na okupljanju reprezentacije.

FOTO - Olaf Kraak, EPA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!