Nogomet

Rendulić: 'Momčad koja dobije Aston Villu ima ogromnu kvalitetu'

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 25.10.2023.
Rendulić: 'Momčad koja dobije Aston Villu ima ogromnu kvalitetu'
Foto: Pixsell

Pred nogometašima Zrinjskog je utakmica trećeg kola Konferencijske lige. U goste u Mostar stiže Legia Varšava, a sve četiri ekipe u skupini imaju po tri boda...

Mostarski Zrinjski će u sutrašnji susret Konferencijske lige protiv varšavske Legije ući rasterećeno, ali ne bez ambicija, izjavio je trener Krunoslav Rendulić čija je momčad jedno od najvećih iznenađenja budući je u skupini s Aston Villom i AZ Alkmaarom smatralo autsajderom.

Igraj na Zrinjski - Legia na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski stručnjak je izjavio da je Legija snažnija od njegove momčadi, no da i u ovome susretu ide na pobjedu.

"Naš cilj je pobjeda protiv bilo koga da igramo. Dobro je da možemo psihološki rasterećeno odigrati, ali ne bez ambicija, jer ako dobijemo, a nadam se da hoćemo, možemo potpuno zakomplicirati skupinu. Momčad koja dobije Aston Villu ima ogromnu kvalitetu", rekao je trener Zrinjskog na konferenciji za novinare.

Za sutrašnji susret neće moći konkurirati Andrija Balić, a nije isključeno da će Mario Tičinović zaigrati unatoč problemima s leđima. Dodao je kako treba sve raspoložive snage za susret s Poljacima.

Krilni napadač Mario Ćuže slaže se da je Legija snažna momčad, no bio je optimističan u ishod susreta.

"Dokazali smo dosad da se možemo nositi s takvim ekipama i idemo na pobjedu", rekao je Ćuže.

Zrinjski je nakon preokreta u Mostaru slavio u prvome susretu protiv nizozemske momčadi AZ Alkmaara s 4:3, dok je pokleknuo protiv Aston Ville minimalno 1:0 u posljednim trenutcima susreta.

Utakmica trećeg kola Konferencijske lige Europe između Zrinjskog i Legije igra se sutra od 21.00 sati na stadionu Zrinjskog u Mostaru. Ranije je UEFA donijela odluku da navijači poljske momčadi ne mogu nazočiti utakmici zbog nereda koje su izazvali nakon susreta s AZ Alkmaarom.

Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!