Košarka

Sjajno izdanje LaVinea nije spasilo Bullse, Sixersi u Torontu do prve ovosezonske pobjede

Branimir Korać • nedjelja, 29.10.2023.
Sjajno izdanje LaVinea nije spasilo Bullse, Sixersi u Torontu do prve ovosezonske pobjede
Foto: EPA

Osim dvoboja između Phoenixa i Utaha, odigrano je još šest susreta u NBA ligi. Sjajnu večer imao je Zach LaVine, ali njegovi Bullsi su svejedno poraženi...

Detroit Pistonsi upisali su pobjedu protiv Chicago Bullsa unatoč sjajnoj večeri Zacha LaVinea. LaVine je doslovno ubacio polovicu poena Bullsa što nije bilo dovoljno za pobjedu, domaćin je dosta glatko slavio. Bojan Bogdanović i dalje je van kadra, a njegov povratak očekuje se u drugoj polovici studenog.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji kod Pistonsa bili su Cade Cunningham s 25 poena i deset asistencija dok je Jalen Duren dodao 23 poena, 15 skokova i pet asistencija.

Kod Bullsa čudesni LaVine ubacio je 51 poen (7/13 trica), a DeMar DeRozan dodao je 20 poena.

Prvu ovosezonsku pobjedu ostvarili su Sixersi koji su slavili u gostima kod Toronto Raptorsa sa 114:107. Neizvjesnosti nije bilo, Philadelphia je preuzela vodstvo početkom drugog dijela i nije ga ispuštala.

Po 34 poena kod Philadelphije su upisali Joel Embiid (devet skokova, osam asistencija) i Tyrese Maxey (7/9 trica, šest skokova, sedam asistencija). Kod Raptorsa Scottie Barnes je završio s 24 poena, osam skokova i pet asistencija, Gary Trent dodao je 17 poena, a Dennis Schröder 15 poena i deset asistencija.

Memphis Grizzliesi su i dalje bez ijedne pobjede. Novi poraz upisali su kod Washington Wizardsa koji su slavili sa 113:106. Wizardsi su već do poluvremena došli do dvoznamenkaste razlike i nastavili su s dobrom igrom u drugom dijelu gdje su sačuvali pobjedu.

Jordan Poole ubacio je 27 poena, Corey Kispert dodao je 22 poena, Kyle Kuzma 21 poen uz 13 skokova, a Daniel Gafford deset poena uz 11 skokova. Kod Memphisa Desmond Bane upisao je 26 poena uz pet asistencija dok su po 16 poena dodali Jaren Jackson (pet skokova) i Ziaire Williams (deset skokova).

Miami Heat je već u trećoj ovosezonskoj utakmici odmarao Jimmyja Butlera te je upisao vrlo visok poraz kod Minnesote sa 106:90. Timberwolvesi su lakoćom došli do vrlo uvjerljivog slavlja ostavivši Miami u drugom poluvremena na samo 37 poena.

Kod Minnesote Naz Reid ubacio je 25 poena uz osam skokova, Anthony Edwards dodao je 19 poena i sedam asistencija, Rudy Gobert 14 poena i 14 skokova, a Karl-Anthony Towns 12 poena i deset skokova. Kod Miamija samo dvojica dvoznamenkastih - Tyler Herro je ubacio 22 poena uz pet skokova, a Bam Adebayo 19 poena.

NBA:
Detroit Pistons - Chicago Bulls 118:102
Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 107:114
Washington Wizards - Memphis Grizzlies 113:106
Minnesota Timberwolves - Miami Heat 106:90
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 113:125 (Evan Mobley 33p, 14sk/Aaron Nesmith 26p, 9sk)
New Orleans Pelicans - New York Knicks 96:87 (Brandon Ingram 26p, 7sk/RJ Barrett 18p)

FOTO: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!