Košarka

Šamanić se vratio na teren u visokom porazu Utah Jazza

Petar Jenjić • nedjelja, 05.11.2023.
Šamanić se vratio na teren u visokom porazu Utah Jazza
Foto: EPA

Luka Šamanić nastupio je u porazu Utah Jazza na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa. Njegova momčad tako je nastavila s lošim ulaskom u sezonu...

Utah Jazz dosta slabo otvorila je novu NBA sezonu, a noćas je upisala četvrti poraz u zadnjih pet utakmica. U sedam utakmica, Jazzeri su izgubili s barem 16 razlike, a isto se dogodilo i noćas.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime, na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa izgubili su rezultatom 123:95 čime su pali na omjer od 2-5. S druge strane, pobjedničkoj ekipi ovo je treća pobjeda u petoj utakmici regularnog dijela sezone.

Nakon prvog poluvremena Wolvesi su vodili "samo" pet razlike (55:50), ali nastavak susreta donio je stvaranje velike prednosti. Treću četvrtinu domaćin je dobio s 37:27, a posljednju s 31:18 za uvjerljivih +28 nakon 48 minuta igre.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Anthony Edwards s 27 poena, osam skokova i šest asistencija, dok je Karl-Anthony Towns dodao 24 koša i sedam skokova.

Jazzere je predvodio Lauri Markkanen s 22 koša i osam skokova. Nakon tri utakmice bez nastupa na teren se vratio Luka Šamanić koji je odigrao svega nešto manje od četiri minute. Dodao je tri poena (1/1 za dva, 0/1 za tricu, slobodna bacanja 1/1) i dva skoka.

NBA:
Minnesota Timberwolves - Utah Jazz 123:95

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!