Nogomet

Dinamovi juniori gostuju kod Basela: 'O ničemu drugome ne razmišljamo nego samo kako zabiti gol više'

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.11.2023.
Dinamovi juniori gostuju kod Basela: 'O ničemu drugome ne razmišljamo nego samo kako zabiti gol više'
Foto: Pixsell

Pred Dinamovim juniorima je prva utakmica drugog kola juniorske Lige prvaka, a protivnik je švicarski prvak Basel. Susret počinje u 19 sati.

Trener Dinamovih juniora Ivica Banović ugodno se osjeća u Baselu i imao je želju da Dinamo upravo protiv Basela nastupi u ovoj fazi natjecanja.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Lijepo se osjećam, 20 godina sam živio u Freiburgu što je 50 kilometara odavde i osjećam se praktički kao kod kuće. Poslije Basaksehira sam rekao da mi je želja da Basel prođe i da igramo s njima."

Na drugoj strani bit će ozbiljan protivnik.

"Oni su jako dobra momčad s puno brzih igrača. Moramo biti spremni na kontranapade, igraju jako jednostavno, okomito i imaju stvarno nevjerojatnu brzinu s ova tri napadača naprijed", kaže Banović i opisuje što želi od svojih igrača:

"Momci su imali napadački gard, ali to mora biti uvijek i s loptom i bez nje. Puno okomitosti, puno okreta strana, puno udaraca, završnica i to očekujem da pokažemo i protiv Basela."

Važnu ulogu igrat će kapetan Vito Čaić.

"Od prvog dana dolaska trenera Banovića ciljevi su jasni i to da idemo pobijediti u svakoj utakmici, neovisno o protivniku. O ničemu drugome ne razmišljamo nego samo kako zabiti gol više od protivnika."

Prijenos možete pratiti na Dinamovoj platformi Dinamo Plus.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!