Košarka

Šarin: 'Odrastanje mladih igrača kroz izgubljene lopte nije jednostavan put'

Sportnet, Petar Jenjić • srijeda, 08.11.2023.
Šarin: 'Odrastanje mladih igrača kroz izgubljene lopte nije jednostavan put'

Dubrava i dalje čeka prvu pobjedu Alpe Adria Cupu. Poraz od Ilirije prokomentirao je Jeronimo Šarin koji ističe da je utakmica bila slična svim prethodnima ove sezone...

Dosta mučenja u Alpe Adria Cupu za hrvatske klubove, a Dubrava je sinoć poražena od Ilirije. Dvoboj je prokomentirao trener Jeronimo Šarin.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Još jedna slična utakmica svim dosadašnjim koje smo igrali ove sezone. Dobro prvo poluvrijeme i prednost, iako smo i u tom periodu imali nekoliko izgubljenih lopti. U trećoj četvrtini nekoliko zaredom izgubljenih lopti odvele su Iliriju na kraju do pobjede."

Imali su Slovenci u posljednjoj dionici i 17 poena prednosti, međutim Dubrava je smanjila 44 sekunde prije kraja na 76:74, nakon toga je imala napad za poravnanje, nije ga iskoristio Karlo Vragović.

"Odrastanje mladih igrača kroz izgubljene lopte nije jednostavan put, ali ako će oni biti bolji iz utakmice u utakmicu onda je lakše ovo prihvatiti. Može nas tješiti povratak u utakmicu nakon -15 gdje smo imali i napad da možda utakmica ode i na našu stranu. Idemo izvući pouke i okrenuti se Dinamu u subotu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!