Nogomet

Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv Nikoli Vlašiću

HINA, Petar Jenjić • nedjelja, 12.11.2023.
Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv Nikoli Vlašiću
Foto: FaH

Nikola Vlašić priključit će se reprezentaciji uoči utakmica protiv Latvije i Armenije. Izbornik Zlatko Dalić aktivirao je njegov pretpoziv...

Uoči sutrašnjeg okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije za utakmice protiv Latvije i Armenije u kvalifikacijama za EURO, izbornik Zlatko Dalić je aktivirao pretpoziv Nikoli Vlašiću.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak u Zagrebu uoči posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024. godine u Njemačkoj.

Vatrene prvo očekuje gostovanje kod Latvije u Rigi u subotu, 18. studenoga, a tri dana kasnije i domaći ogled s Armenijom.

Hrvatski strateg je odlučio aktivirati pretpoziv veznjaku Torina Nikoli Vlašiću, koji je prošlog vikenda sezonskim prvijencem svom klubu donio ligašku pobjedu protiv Sassuola.

Na vrhu skupine D sa 16 bodova je Turska koja je osigurala plasman na EURO. Wales je drugi s deset bodova koliko ima i Hrvatska, dok je Armenija treća sa sedam bodova. Na začelju je Latvija s tri boda.

Okupljanje hrvatske reprezentacije je u ponedjeljak u Zagrebu gdje će i trenirati do petka, 17. studenog kada u jutarnjim satima putuje u Rigu.

Ogled na stadionu Skonto u Rigi je u subotu u 19.00 sati, a nakon utakmice Vatreni se vraćaju u Hrvatsku.

U nedjelju i ponedjeljak će odraditi treninge, a u utorak u 20.45 na stadionu Maksimir je susret posljednjeg kola kvalifikacija.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!