Nogomet

Nekadašnja argentinska zvijezda preuzela Al Ain

HINA, Petar Jenjić • utorak, 14.11.2023.
Nekadašnja argentinska zvijezda preuzela Al Ain

Argentinac Hernan Crespo novi je trener saudijskog Al Aina. Posljednji angažman imao je u katarskom Al Duhailu gdje je prošli mjesec ostao bez posla...

Nekadašnja zvijezda argentinskog nogometa Hernan Crespo, pronašao je novi trenerski posao, postao je strateg Al Aina, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tijekom listopada Crespo je ostao bez posla u katarskom Al Duhailu, a sada je preuzeo Al Ain gdje je naslijedio Nizozemca Alfreda Schreudera, nekadašnjeg trenera Hoffenheima, Club Bruggea i Ajaxa koji bi trebao postati novi trener Al Ittihada, kluba u kojem su zvijezde Francuzi Karim Benzema i N'Golo Kante.

Trenerska karijera Crespa prilično je ispod razine njegovih igračkih godina kada je bio zvijezda gdje god je igrao, od River Platea, Parme, Lazija i Intera do Chelseaja i Milana. Isto tako, za argentinsku reprezentaciju je odigrao 64 utakmice, a postigao je 35 pogodaka.

Trenerskim poslom se počeo baviti u Parmi, klubu gdje je okončao igračku karijeru, a potom je radio u Modeni te napustio Europu radeći u argentinskim klubovima Banfieldu i Defensa Justiciji, brazilskom Sao Paulu te na koncu Al Duhailu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!