Tenis

Stefanos Tsitsipas predao Runeu nakon samo tri odigrana gema

Branimir Korać • utorak, 14.11.2023.
Stefanos Tsitsipas predao Runeu nakon samo tri odigrana gema
Foto: EPA

Prvi meč drugog kola zelene skupine ATP Finalsa potrajao je samo tri gema. Stefanos Tsitsipas vrlo brzo je predao meč Holgeru Runeu...

Holgher Rune stigao je do prve pobjede na ATP Finalsu lakše nego što je očekivao. Nakon poraza od Novaka Đokovića, igrao je protiv Stefanosa Tsitsipasa koji mu je predao meč već nakon tri gema.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mladi Danac sada je na omjeru 1-1, a protiv Tsitsipasa na terenu je proveo svega 15 minuta što nije za zanemariti uoči odlučujućeg meča u skupini koji će ga čekati u trećem kolu protiv Jannika Sinnera.

Sinnera večeras očekuje dvoboj protiv Đokovića gdje pobjedom može napraviti veliki korak prema prolazu u polufinale. U slučaju poraza i dalje mu ostaje odluka protiv Runea u trećem kolu.

Inače, kako bi popunili program u Torinu nakon što je meč između Tsitsipasa i Runea potrajao samo 15 minuta, ekshibicijski set odigrat će Taylor Fritz i Hubert Hurkacz koji su ovdje u statusu rezerve. Upravo Hurkacz kao prva rezerva zamijenit će Tsitsipasa u posljednjem kolu i igrati protiv Đokovića.

ATP Finals, crvena skupina, drugo kolo:
Holger Rune (Danska) - Stefanos Tsitsipas (Grčka) 2:1 predaja Tsitsipasa.

FOTO: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!