Košarka

Dubrava niže poraze, Česi odnijeli pobjedu u završnici

Petar Jenjić • srijeda, 15.11.2023.
Dubrava niže poraze, Česi odnijeli pobjedu u završnici
Foto: Luka Batelić/PIXSELL

Košarkaši Dubrave izgubili su četvrti susret u Alpe Adria Cupu. Na domaćem terenu, nakon neizvjesne završnice, pobjedu je uzelo Olomoucko...

Osmi uzastopni poraz u svim natjecanjima upisala je Dubrava koja je na domaćem parketu izgubila od češkog Olomouckog, u četvrtoj utakmici Alpe Adria Cupa ove sezone. Gosti su slavili s 91:88.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dubravaši su puno bolje odigrali prvo poluvrijeme i nakon 20 minuta igre imali vodstvo 50:41. Gosti okreću u trećoj četvrtini i uoči posljednjih deset minuta imaju minimalno vodstvo (63:62).

Kao i u nekim ranijim utakmicama, gledali smo izjednačenu završnicu. Gosti su 14 sekundi prije kraja poveli s 89:85 preko Roger Hemphill, da bi Kenan Karahodžić zabio tricu za smanjenje zaostatka.

Gosti su vratili na tri razlike preko Hamphila i slobodnih bacanja, Karahodžić je na drugoj strani tricom pokušao donijeti produžetak, ali nije pogodio.

Čehe je predvodio Adrio Bailey s 18 poena i osam skokova, dok su po 17 koševa dodali Amin Adamu (šest skokova) i Marcus Shawer Jr..

Karahodžić je predvodio Dubravu s 32 poena, osam skokova i pet asistencija, dok je Karlo Vragović dodao 16 koševa i sedam asistencija.

Alpe Adria Cup, 4. kolo:
Dubrava - Olomoucko 88:91

FOTO: Luka Batelić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!