Košarka

Hezonja predvodio Real Madrid do pobjede, slavio i Mršićev Breogan

Petar Jenjić • nedjelja, 26.11.2023.
Hezonja predvodio Real Madrid do pobjede, slavio i Mršićev Breogan

Odigrane su dvije utakmice 11. kola španjolske ACB lige. Real Madrid je predvođen Marijom Hezonjom slavio protiv MoraBanc Andorre, dok je Breogan na domaćem terenu bio bolji od Zaragoze..

Do desete pobjede sezone u 11. kolu stigao je Real Madrid koji je na domaćem terenu bio bolji od MoraBanc Andorre rezultatom 85:76. Gosti su sada na omjeru 4-7.

Igraj na ACB ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Mario Hezonja s 21 poenom (5/7 za dva, 3/7 za tricu, slobodna bacanja 2/3), šest skokova i jednom asistencijom za 23 minute u igri.

Jean Montero s 25 koševa, šest skokova i pet asistencija predvodio goste. Marin Marić dodao je šest poena (2/8 za dva, slobodna bacanja 2/2) i osam skokova za 19 minuta u igri.

Breogan, kojeg vodi Veljko Mršić, stigao je do domaće pobjede protiv Zaragore rezultatom 82:77. Obje momčadi sada su van zone ispadanja s omjerom 3-7.

Anderson i Jogela s 14 koševa bili su najbolji u pobjedničkoj ekipi. Matej Rudan dodao je pet poena (2/3 za dva, slobodna bacanja 1/3), pet skokova i dvije asistencije za nešto manje od 16 minuta u igri.

Bell-Haynes predvodio je Zaragozu s 20 poena.

ACB liga:
Real Madrid - MoraBanc Andorra 85:76
Breogan - Zaragoza 82:77

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!