Nogomet

Biukov Los Angeles i Houston Dynamo za veliko finale MLS kupa

HINA, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 27.11.2023.
Biukov Los Angeles i Houston Dynamo za veliko finale MLS kupa
Foto: EPA

Nogometaši Los Angelesa i Houston Dynama borit će se za plasman u finale doigravanje za MLS kup, nakon što su se u nedjelju probili do finala Zapadne konferencije u američkoj profesionalnoj nogometnoj ligi.

Los Angeles FC je slavio s 1:0 na gostovanju kod Seattle Soundersa, a pobjednički pogodak je postigao Denis Bouanga u 30. minuti.

Igraj na utakmice MLS-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Stipe Biuk je ostao na klupi za pričuve pobjedničke momčadi.

S obzirom na bolji plasman u osnovnom dijelu sezone, Los Angeles FC će u konferencijskom finalu biti domaćin Houston Dynamu koji je u polufinalu pred svojim navijačima svladao Sporting Kansas City s 1:0 zahvaljujući pogotku iz 39. minute, a postigao ga je Argentinac Franco Escobar.

Dvoboj Los Angelesa i Houston Dynama na rasporedu je u 3. prosinca (3.30 sati po srednjoeuropskom vremenu), dok će tri i pol sata prije započeti finalna utakmica u Istočnoj konferenciji MLS-a, u kojoj će Cincinnati ugostiti Columbus Crew.

Pobjednik doigravanja u Istočnoj konferenciji bit će i domaćin velikog finala, zbog boljeg učinka tijekom osnovnog dijela sezone. Utakmica za naslov prvaka MLS-a na rasporedu je 9. prosinca, u 22 sata po srednjoeuropskom vremenu.

FOTO: EPA/Luis Ramírez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!