Nogomet

Pobjednički niz by SuperSport: Utrka potpuno otvorena, lideri i dalje dohvatljivi

Sportnet • utorak, 28.11.2023.
Pobjednički niz by SuperSport: Utrka potpuno otvorena, lideri i dalje dohvatljivi

Polako se bliži završnica ovog kruga Pobjedničkog niza by SuperSport, a utrka za pobjedu potpuno je otvorena. Lideri i dalje imaju po 14 pogodaka, ali taj niz im više nije aktivan...

Prošlo izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport dosta rano je podiglo vrlo visoko letvicu. Interistazg došao je do 19 pogodaka i to do kraja nitko nije uspio niti ugroziti.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U ovom kolu situacija je ponešto drugačija, Orle61 i marina24 su skupili po 14 pogodaka, ali na 15. paru su pokleknuli i tu je njihov niz stao.

Aktualno kolo u potpunosti je otvoreno, još je sasvim dovoljno vremena da dolazak do vrha i hvatanja lidera.

Trenutno je u najboljoj poziciji za ugroziti vrh dodo90 koji ima najduži aktivni niz., On je na deset pogodaka i razmišlja o 11. paru. Iza njega s po osam pogodaka nalaze se mario2211 i fencho.

Vrh nije (pre)daleko i lideri su itekako dostižni. Nekoliko dobrih dana i situacija se može drastično promijeniti.

Podsjećamo, cilj je doći do 20 uzastopnih točnih prognoza, što zvuči nemoguće, ali, vjerujte, nije. Ukoliko nitko ne dođe do 20 pogodaka, pobjednik je onaj koji ih je skupio najviše u nizu, neovisno je li mu to u trenutku završetka kola i aktivan niz.

U svakom slučaju vrijedi isprobati jer nemate što izgubiti, a možete dobiti 500 eura na SuperSport korisničkom računu. Malo zabave, znanja i sreće izvrsna kombinacija ugodnog s korisnim.

Spomenimo i utrku za utješnu nagradu od 50 eura na korisničkom računu u kojoj se ne vodi toliko napeta borba tko će na kraju imati ukupno najviše pogođenih parova. Tu je na vrhu krunchie19 koji ima čak 143 pogodaka i suvereno juri prema nagradi. Na 114 pogodaka je trenutno Phoenix25 koji je "prva pratilja".


Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Glavna nagrada je 500 eura na SuperSport korisničkom računu.

Novost od drugog izdanja je nagrada od 50 eura na SuperSport korisničkom računu za onog tko bude imao ukupno najviše pogodaka.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

Izvadite statistike, provjerite informacije, pripremite se jer peto izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport je u tijeku.

SuperSport HNL

1Rijeka 2447:20+2750
2Hajduk 2434:14+2049
3Dinamo 2338:19+1947
4Osijek 2444:31+1335
5Lokomotiva 2430:27+330
6Gorica 2423:27-430
7Slaven Belupo 2429:43-1427
8Varaždin 2326:29-326
9Istra 1961 2422:40-1825
10Rudeš 248:51-434

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!