Nogomet

Nova senzacija u Kustošiji, stigao Malijac koji bi mogao stopama Fayea

Mihaela Bradovski • utorak, 28.11.2023.
Nova senzacija u Kustošiji, stigao Malijac koji bi mogao stopama Fayea

Nakon što je uspješno odradio transfer Mikayila Fayea preko Kustošije u Barcelonu, Andy Bara priprema novu senzaciju. Sljedeći veliki posao trebao bi biti mladi Malijac Baye Coulibaly koji će od početka iduće godine nositi dres Kustošije...

Jedan od najvažnijih igrača reprezentacije Malija do 17 godina koja je na Svjetskom prvenstvu koje traje stigla do polufinala, Baye Coulibaly, novi je igrač Kustošije.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Coulibaly nije nepoznato ime, već su na njega oko bacili i Villarreal i Lille, ali Bara ga je ipak namamio u Hrvatsku za što je Kustošija platila pola milijuna eura odštete. Neki prvoligaši se ne usude toliko platiti za bilo koga...

Skauti su ga uočili prije godinu i pol, pratili su ga, a iako je imao konkretne ponude za dolaskom u Lille i Villarreal, presudio je dobar pregovarački instinkt Andyja Bare i ljudi iz njegove agencije.

"Kada je vidio kako je Faye preselio iz Kustošije u Barcelone, odlučio je doći kod nas. Ugovor je potpisao, a s roditeljima dolazi u Hrvatsku i priključuje se Kustošiji u siječnju kada napuni 18 godina", kaže Bara i dodaje:

"Već postoje klubovi koji gas žele otkupiti, a da još nije odigrao niti sekundu za našu momčad. Sve smo ponude odbili, tjelesno je moćan, brz, može puno trčati i ima dobru tehniku, podsjeća na Yayu Tourea", kaže Bara za Sportske novosti.

FOTO: NK Kustošija

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!