Tenis

ATP Next Gen: Međedović u trileru bolji od Michelsena

Petar Jenjić • srijeda, 29.11.2023.
ATP Next Gen: Međedović u trileru bolji od Michelsena
Foto: EPA

Svojim tijekom ide ATP Next Gen u Saudijskoj Arabiji, a jako zanimljiv meč bio je onaj između Hamada Međedovića i Alexa Michelsena. Kao pobjednik je izašao srpski tenisač...

U posljednjem dvoboju 1. kola ATP Next Gen finala u Saudijskoj Arabiji srpski 20-godišnji tenisača Hamad Međedović je u dramatičnom meču svladao 19-godišnjeg Amerikanca Alexa Michelsena s 4:2, 4:3, 3:4, 3:4, 4:3 za dva sata i 29 minuta.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bio je to drugi dvoboj u Crvenoj skupini u kojoj je prethodno Francuz Luca van Assche s 4:3, 3:4, 4:1, 4:1 svladao Jordanca Abdellaha Shelbayha.

U prvom dijelu programa odigrani su dvoboji 1. kola u Zelenoj skupini. Prvi nositelj Francuz Arthur Fils je pobijedio Talijana Lucu Nardija s 2:4, 4:3, 4:2, 1:4, 4:2, dok je drugi talijanski predstavnik Flavio Cobolli nadigrao Švicarca Dominica Strickera s 4:2, 3:4, 4:1, 4:2.

U srijedu će program u Jeddi od 13 sati otvoriti Stricker i Nardi, a nakon njih će na teren Fils i Cobolli. U večernjem dijelu programa prvo će zaigrati Michelsen i Shelbayh, a potom Van Assche i Međedović.

FOTO: EPA/FABIO FRUSTACI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!