Nogomet

Jakirović: 'Nadam se da ćemo odigrati dobru i efikasnu utakmicu, pobjeda nam je imperativ'

Branimir Korać • srijeda, 29.11.2023.
Jakirović: 'Nadam se da ćemo odigrati dobru i efikasnu utakmicu, pobjeda nam je imperativ'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Nogometaši Dinama sutra kod Astane traže pobjedu koja bi ih ostavila u igri za prolaz u sljedeću fazu Konferencijske lige. Sergej Jakirović nada se efikasnom Dinamu u Aszani...

Dinamo se priprema za dvoboj Konferencijske lige protiv Astane, pred modrima je vrlo teška utakmica protiv protivnika koji ih dobro poznaje, a s imperativom osvajanja sva tri boda.

Igraj na Astana - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sergej Jakirović osvrnuo se na krizu kroz koju je Dinamo prolazio.

"Imali smo rezultatsku krizu, čak smo i dobro igrali, ali realizacija nije bila dobra dok smo s druge strane primali jeftine golove. Od utakmice s Astanom bili smo bez našeg najboljeg igrača Brune Petkovića koji nam jako puno znači, čak niti sam nisam mislio da će nam baš toliko nedostajati", prenose Sportske novosti Jakirovićeve riječi.

Protiv Astane Dinamo treba isključivo pobjedu.

"Nadam se da ćemo odigrati dobru i efikasnu utakmicu, pobjeda nam je imperativ. Protiv Osijeka smo slavili u pravo vrijeme, ta nam pobjeda puno znači i podiže samopouzdanje. Puno nam znači što ovdje i dalje imamo sve u svojim rukama."

Astana nije više nikakva nepoznanica za modre.

"Dobro je poznajemo, tri puta smo s njom igrali. Čondrić je branio kod mene u Zrinjskom, poznajemo i Lončara i Tomasova, sve su to kvalitetni igrali", kaže Jakirović i dodaje:

"Ovdje sam došao kako bih Dunamo napravio još boljim, a zasad sam zadovoljniji igrom nego rezultatima. Teško mi sve to pada jer se ne mogu sjetiti da sam imao toliko poraza u posljednja tri kluba u kojima sam bio. O odlasku ne razmišljam, moramo izdržati do prijelaznog roka i onda se pojačati na deficitarnim pozicijama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!