Nogomet

AS: 'Hrvatsku svi žele izbjeći'

Petar Jenjić • subota, 02.12.2023.
AS: 'Hrvatsku svi žele izbjeći'
Foto: Damir Senčar/HINA

Španjolski list AS najavio je ždrijeb skupina Europskog prvenstva predstavljanjem potencijalnih protivnika Furije. Jedan od tih je i Hrvatska koja je smještena u treći pot...

Danas od 18 sati održat će se ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo. Formirat će se šest skupina s četiri reprezentacije, a o mogućim suparnicima Španjolske pisao je tamošnji list "AS".

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dio teksta je posvećen i Hrvatskoj koja je svoj put u Njemačku osigurala u posljednjem kolu pobjedom protiv Armenije.

"Postoji šest suparnika koji mogu definirati prolaznu skupinu za Španjolsku ili je učiniti neprobavljivom. Hrvatska je morala čekati posljednji dan kako bi zapečatila plasman na Europsko prvenstvo i to ih je osudilo na treći pot."

AS ističe veliki rizik od branitelja naslova Italije, Modrićeve Hrvatske, Koemanove Nizozemske kao i "nagaznih mina": Turske, Mađarske i Švicarske.

"Luka Modrić, na turniru koji bi mogao biti njegov oproštaj s reprezentacijom, sučelit će se s jednom od velikih sila. Nitko ne vjeruje Hrvatskoj jer se uvijek natječu na sjajan način kada za to dođe vrijeme. Treći s prošlog Svjetskog prvenstva su momčad koju svi žele izbjeći."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!